Premiul Oamenii timpului, secțiunea Arte, pentru Oltița Cîntec

Directorul artistic, Oltița Cîntec, a obținut Premiul Oamenii timpului, secțiunea Arte, premiu acordat de revista Timpul.

Zece dintre personalităţile ieşene au fost premiate în cadrul Galei Oamenii Timpului, eveniment organizat la Teatrul Naţional „Vasile Alecsandri” de revista de cultură contemporană Timpul.

„S-au acordat 10 premii Oamenii Timpului pentru tot atâtea personalităţi ieşene care şi-au adus contribuţia de valoare, cu precădere în perioada octombrie 2013 – octombrie 2014. Cei zece membri ai juriului naţional, împreună cu publicul, au avut misiunea să selecteze zece dintre cei patruzeci şi şapte de nominalizaţi’, a spus prof.univ.dr Daniel Şandru, coordonatorul revistei Timpul. (sursa: radioiasi.ro)

Galei Oamenii Timpului

sursa: www.financiarul.ro

Teatrologul Oltița Cîntec, este secretar general al Asociației Internaționale a Criticilor de Teatru – secția română, profesor asociat la Universitatea de Arte „George Enescu” din Iași, director artistic al Teatrului pentru Copii „Luceafărul” și organizatorul singurului Festival Internațional pentru Publicul Tânăr din Europa de Est. Ea este singura dintre personalităţile ieşene care a fost nominalizată la două secţiuni: Jurnalism cultural şi Arte.

Directorul artistic, Oltița Cîntec, a obținut Premiul acordat de revista Timpul, Oamenii timpului, secțiunea Arte

Într-un interviu acordat AGERPRES, Oltiţa Cîntec spune că distincţia de la Gala Oamenii Timpului reprezintă pentru ea un feedback al comunităţii intelectuale la proiectele sale. „E reconfortant să afli că ceea ce faci contează şi pentru ceilalţi”, a afirmat criticul de teatru.

VIDEO Buna dimineata Moldova Gala Oamenii Timpului 

advanced-floating-content-close-btn

Spectacole la Teatrul „Luceafărul” Iași »»»

Facebook Teatrul Luceafărul Iași »»»

Translate »