„Crăciunul jucăriilor 3. La școală”, de Dan Doboș

Un spectacol nou-nouț poate fi vizionat pe scena mare a Teatrului „Luceafărul” din Iași: „Crăciunul jucăriilor 3. La școală”. Ca în fiecare stagiune, în această perioadă artiștii le oferă spectatorilor o producție adecvată, cu tematică de Crăciun, pentru a pregăti atmosfera de sfârșit de an. „Crăciunul jucăriilor 3. La școală” are la bază un text scris de Dan Doboș, care dezvoltă noi peripeții ale unor personaje deja familiare publicului: Cartea, Păpușa, Mingea, Robotul și Bradul, aflate toate în Împărăția Moșului, pentru a pregăti noaptea magică. Trei elfi vor să îi ajute, dar ajung să îi și încurce. Evident, lucrurile se vor rezolva, iar Moș Crăciun va ajunge și în acest an în toate casele unde este așteptat!
Noua producție este realizată de regizorul Ion Ciubotaru, scenografa Viorica Perju, muzica fiind compusă de Radu Ștefan, iar mișcarea scenică imaginată de Beatrice Volbea. Din distribuție fac parte Ioana Iordache (Păpușa), Gabriela Andrei (Cartea), Ionela Arvinte (Mingea), Paul Sobolevschi (Robotul), Dumitru Georgescu (Bradul), Iulia Deloiu Trif, Carmen Mihalache, Raluca Pintilie (Elfii), Aurelian Diaconu (Moș Crăciun).
Premiera este programată duminică, 30 noiembrie, de la ora 11,30. Prețul unui bilet este 10 lei. Cei care au un alt program pentru duminică, vor putea urmări „Crăciunul jucăriilor 3. La școală” în duminicile din luna decembrie. Școlile și grădinițele sunt așteptate în cursul săptămânii, iar firmele care doresc să le ofere angajaților și copiilor acestora un cadou mai special, pot contacta pentru bilete serviciul specializat al Teatrului.
Tot duminică, la sala mică, de la ora 10, este programată o reprezentație cu „Privighetoarea” după H.Cr. Andersen (preț bilet – 8 lei).

PESTE 7000 DE SPECTATORI LA„CRĂCIUNUL JUCĂRIILOR 3. LA ȘCOALĂ”, DE DAN DOBOȘ

 

Spectacole la Teatrul „Luceafărul” Iași »»»

Facebook Teatrul Luceafărul Iași »»»

Translate »