Teatrul Luceafărul revine din vacanță

Începând cu data de 8 august, echipa artistică a Teatrului Luceafărul revine din vacanță și își invită spectatorii la spectacole duminicale. Anunțată încă înainte de perioada concediilor, reprezentația cu SCUFIȚA ROȘIE (8 august, sala mică, ora 11) este deja sold-out, așa încât conducerea instituției a decis programarea unei a doua reprezentații, în aceeași zi (duminică, 8 august) de la orele 18.  Biletul costă 14 lei și poate fi achiziționat de pe platforma www.bilet.ro.

După o binemeritată perioadă de reîncărcare a bateriilor artistice, actorii reașteaptă publicul în sală la o întâlnire cu personajele clasice din povestea Fraților Grimm. Creația semnată de regizorul Constantin Brehnescu are o muzicalitate specială, fiind scrisă în versuri, iar cei doi actori din distribuție, Ioana Iordache și Claudiu Gălățeanu, susțin toate rolurile într-un adevărat recital.

Pe 15 august, de la orele 11, se va juca URSUL PĂCĂLIT DE VULPE, iar biletele sunt deja puse în vânzare pe aceeași platformă.

În privința proiectelor viitoare, directorul artistic al așezământului, teatrologul Oltița Cîntec, precizează că  „cea de-a XIV-a ediție a Festivalului Internațional de Teatru pentru Publicul Tânăr va avea loc între 1-10 octombrie. Focusul ediției – «artă și tehnologie» – va aduce în program prezențe de excepție din țară și străinătate, dar vom avea și evenimente, de tip să le zic, clasic, astfel încât toți cei cu sufletul tânăr să își împlineascpă așteptările. În această perioadă lucrăm cu o echipă de tineri creatori coordonată de Bobi Pricop la o producție nouă – Labirint, care va avea premiera în festival. Da, acel Bobi Pricop care a regizat Pisica verde, pe care îl reluăm în toamnă, spectacol care ne-a dus în lista de nominalizări a UNITER și în toate festivalurile importante din țară. Așa încât, chiar dacă încă e vacanță, rămâneți cu ochii pe noi!”

SCUFIȚA ROȘIE Teatrul Luceafărul Iași

SCUFIȚA ROȘIE Teatrul Luceafărul Iași

SCUFIȚA ROȘIE Teatrul Luceafărul Iași

Scufița Roșie, după Frații Grimm

Scufița Roșie, după Frații Grimm

advanced-floating-content-close-btn

Spectacole la Teatrul „Luceafărul” Iași »»»

Facebook Teatrul Luceafărul Iași »»»

Translate »