Spectacolele Teatrului „Luceafărul” călătoresc la Suceava și la București

Două din producțiile Teatrului „Luceafărul” vor fi prezentate în perioada următoare la Suceava și la București, la invitația Teatrului „Matei Vișniec”, respectiv, Teatrului „Țăndărică”.

La Suceava vor fi susținute două reprezentații cu VRĂJITORUL DIN OZ de Frank L. Baum (dramatizare Ramona Iacobuțe, regia Ion Ciubotaru, scenografia Axenti Marfa, video Andrei Cozlac, ilustrație muzicală Victor Zaharia, cu Camelia Dilbea, Ioana Iordache, Carmen Mihalache, Claudiu Gălățeanu, George Cocoș, Emanuel Florentin, Dragoș Maftei, Aurelian Diaconu, Ileana Ocneanu, Gabriela Andrei, Cristian Gheorghiu), miercuri, cu începere de la orele 11 și 13. Turneul face parte din programul Teatrului ieșean de a rămâne un centrul regional de cultură teatrală, susținând reprezentații ale spectacolelor sale în zonele unde există spații adecvate.

La București va călători o altă producție de dată recentă a Teatrului ieșean, NĂZDRĂVANUL DIN STELE de Alina Nelega (regia Gavril Cadariu, scenografia Adrian Damian, cu Carmen Mihalache, Emanuel Florentin, Viorel Vârlan, Raluca Pintilie, Beatrice Volbea, Aurelian Diaconu). Năzdrăvanul din stele a fost selectat să participe la cea de-a XIII-a ediție a Festivalului Internațional al Teatrului Contemporan de Animație (17-27 noiembrie), un festival care urmărește modernitatea și inovația în planul artelor spectacolului pentru publicul tânăr. În programul evenimentului din Capitală se află 32 de spectacole din China, Danemarca, Franța, Germania, Grecia, Israel, Italia și România, foarte diverse stilistic. Prin concepția regizorală și scenografică, Năzdrăvanul din stele promovează câteva dintre cele mai inovative mijloace de expresie plastică și de animație, purtând privitorii în universuri contrastante pe care le recreează scenic – lumea stelelor și a celei de la firul ierbii. Reprezentația se va juca pe 21 noiembrie, de la ora 10, la Teatrul Nottara, sala „Horia Lovinescu”.

Duminică, la sediu, publicul de toate vârstele va putea urmări, de la ora 10, la sala mică, Capra cu trei iezi, iar de la ora 11,30, Clovnii. Biletele se pot achiziționa de la casieria Teatrului sau de pe platforma www.bilet.ro. Prețul unui bilet este 10 lei.

Director artistic,
Oltița Cîntec

Vrăjitorul din Oz

Premieră la Teatrul "Luceafărul"

Premieră la Teatrul "Luceafărul"

Premieră la Teatrul "Luceafărul"

Năzdrăvanul din stele

Năzdrăvanul din stele

Năzdrăvanul din stele

Năzdrăvanul din stele

Năzdrăvanul din stele

Spectacole la Teatrul „Luceafărul” Iași »»»

Facebook Teatrul Luceafărul Iași »»»

Translate »