Primele reprezentații din 2017, la Teatrul Luceafărul

A doua duminică a noului an aduce și primele reprezentații ale Teatrului Luceafărul Iași. După un 2016 plin de realizări importante (peste 60.000 de spectatori; premiere, dintre care o nouă coproducție internațională- Când visăm de Verena Koch și Kerstin Pelt; turnee în străinătate – Capra cu trei iezi,în Italia, Harap Alb,în Republica Moldova; record de selecții în festivaluri pentruPisica verde de Elise Wilk – Festivalul Internațional de Teatru Sibiu, Festivalul de Teatru Nou Arad, Festivalul Atelier Baia Mare, TeenFest București, FestFDR Timișoara, Fest(in) pe Bulevard București; nominalizare la Premiile UNITER pentru Regie -Bobi Pricop; ediția a X-a a Festivalului de teatru școlar “Hai la teatru!”; ediția a IX-a a Festivalului Internațional de Teatru pentru Publicul Tânăr Iași, premii la festivaluri etc.), trupa Teatrului așteaptă cu nerăbdare reîntîlnirea cu publicul său fidel.

Programul zilei de duminică, 8 ianuarie, arată astfel: de la ora 10, la sala mică, un recital cu marionete al actorilor Doina Iarcuczewicz și Viorel Vîrlan, în longevivul spectacol PUNGUȚA CU DOI BANI după Ion Creangă, o versiune regizorală a lui Constantin Brehnescu, în scenografia Axentei Marfa; de la ora 11,30, la sala mare, spectatorii se pot delecta cu aventurile din MOTANUL ÎNCĂLȚAT după Charles Perrault. Realizatorii spectacolului (aceiași Constantin Brehnescu-regia și Axenti Marfa – scenografia) au imaginat o variantă în spirit franțuzesc, care place deopotrivă celor mici și celor mari.

Prețul unui bilet este 8 lei. Biletele pot fi achiziționate de la casieria Teatrului (luni-vineri, între 10-14, și duminică, între 9,30-13.)

Director artistic,
Oltița Cîntec

Primele reprezentații din 2017, la Teatrul Luceafărul

Motanul încălţat

Spectacole la Teatrul „Luceafărul” Iași »»»

Facebook Teatrul Luceafărul Iași »»»

Translate »