Premiera L-am visat pe Moș Crăciun este sold out!

Un spectacol nou-nouț a pregătit trupa Teatrului “Luceafărul” pentru publicul de toate vârstele, iar premiera este programată duminică, 26 noiembrie, la sala mare, începând cu ora 11,30. Anticipând cu mijloacele teatralității atmosfera sărbătorilor de iarnă, perioadă spre care privim nerăbdători cu toții, spectacolul se intitulează L-am visat pe Moș Crăciun și este realizat de regizorul Constantin Brehnescu. Seniorul artistic la echipei de la “Luceafărul”, Constantin Brehnescu reușește să țină pasul cu evoluția în timp a personajului preferat al lunii decembrie, Moș Crăciun, adaptând povestea la preferințele de azi ale tinerei generații. “Nu există om care să nu-l fi visat pe Moș Crăciun, acest fabulos personaj care în imaginarul nostru e obligat să ne aducă bucurii, indiferent de condiția socio-economică a momentului. De această dată, povestea noastră cu Moș Crăciun se îmbogățește cu personaje din literatura universală, iar împreună ne vor livra în avans, prin intermediul teatrului, bucuria de care avem nevoie cu toții, în fiecare moment, dar mai ales în prezent.”, precizează regizorul Constantin Brehnescu.

Scenografia spectacolului este realizată de Viorica Perju, muzica, de Radu Ștefan, iar dansurile sunt imaginate de Cristina Todi. În distribuție îi puteți urmări pe actorii Cristian Gheorghiu (Tatăl), Ileana Ocneanu (Mama), Iulia Deloiu Trif (Băiatul), Camelia Dilbea (Fata), Beatrice Volbea (Vulpea), Claudiu Gălățeanu (Motanul), Aurelian Diaconu (Moș Crăciun), Ionela Arvinte, Gabriela Andrei, Elena Zmuncilă, Cristian Gheorghiu, Emanuel Florentin, Dragoș Maftei (grupul Clovnilor, Stafiilor și Mexicanilor).

Spectacolul de duminică este deja sold out, dar L-am visat pe Moș Crăciunpoate fi vizionat în fiecare din duminicile viitoare, adică pe 3,10 și 17 decembrie, de la ora 11,30, la sala mare. Prețul unui bilet este 10 lei și poate fi achiziționat de la casieria Teatrului sau de pe platforma www.bilet.ro.

Tot duminică, de la ora 10, la sala mică, publicul poate urmări o reprezentație cu De ziua lui Pinocchio, după Carlo Collodi.

Director artistic,
Oltița Cîntec

L-am visat pe Moș Crăciun

L-am visat pe Moș Crăciun

L-am visat pe Moș Crăciun

L-am visat pe Moș Crăciun

L-am visat pe Moș Crăciun

L-am visat pe Moș Crăciun

Spectacole la Teatrul „Luceafărul” Iași »»»

Facebook Teatrul Luceafărul Iași »»»

Translate »