L-am visat pe Moș Crăciun,  spectacolul de sezon la Teatrul Luceafărul!

Pe afișul de sezon al Teatrului “Luceafărul” titlul preferat este L-am visat pe Moș Crăciun, o producție pentru publicul de toate vârstele. Anticipând cu mijloacele teatralității atmosfera sărbătorilor de iarnă, perioadă spre care privim nerăbdători cu toții, spectacolul este realizat de regizorul Constantin Brehnescu. Seniorul artistic la echipei de la “Luceafărul”, Constantin Brehnescu reușește să țină pasul cu evoluția în timp a personajului central al lunii decembrie, Moș Crăciun, adaptându-i povestea la preferințele de azi ale tinerei generații. “Nu există om care să nu-l fi visat pe Moș Crăciun, acest fabulos personaj care în imaginarul nostru e obligat să ne aducă bucurii, indiferent de condiția socio-economică a momentului. De această dată, povestea noastră cu Moș Crăciun se îmbogățește cu personaje din literatura universală, iar împreună ne vor livra în avans, prin intermediul teatrului, bucuria de care avem nevoie cu toții, în fiecare moment, dar mai ales în prezent.”, precizează regizorul Constantin Brehnescu.

Scenografia spectacolului este realizată de Viorica Perju, muzica, de Radu Ștefan, iar dansurile, de Cristina Todi. În distribuție îi puteți urmări pe actorii Cristian Gheorghiu (Tatăl), Ileana Ocneanu (Mama), Iulia Deloiu Trif (Băiatul), Camelia Dilbea (Fata), Beatrice Volbea (Vulpea), Claudiu Gălățeanu (Motanul), Aurelian Diaconu (Moș Crăciun), Ionela Arvinte, Gabriela Andrei, Elena Zmuncilă, Cristian Gheorghiu, Emanuel Florentin, Dragoș Maftei (grupul Clovnilor, Stafiilor și Mexicanilor).

Spectacolul L-am visat pe Moș Crăciun poate fi vizionat atât în timpul săptămânii (programul exact poate fi consultat pe pagina web a Teatrului), cât și în fiecare din duminicile viitoare, adică pe 9, 16 și 23 decembrie, de la ora 11,30, la sala mare. Prețul unui bilet este 12 lei și poate fi achiziționat de la casieria Teatrului sau de pe platforma www.bilet.ro. Spectacolul poate fi cumpărat și de companiile care doresc să ofere un cadou inedit angajaților și copiilor acestora.

Director artistic,
Oltița Cîntec

 L-am visat pe Moș Crăciun

L-am visat pe Moș Crăciun

L-am visat pe Moș Crăciun

L-am visat pe Moș Crăciun

L-am visat pe Moș Crăciun

L-am visat pe Moș Crăciun

L-am visat pe Moș Crăciun

L-am visat pe Moș Crăciun

advanced-floating-content-close-btn

Spectacole la Teatrul „Luceafărul” Iași »»»

Facebook Teatrul Luceafărul Iași »»»

Translate »