Cartea junglei, oferta de vacanță la Teatrul „Luceafărul”

Joi, 11 februarie, de la ora 18, la sala mare a Teatrului „Luceafărul” se va juca o reprezentație cu CARTEA JUNGLEI după Rudyard Kipling, un spectacol pentru toate vârstele realizat de Oana Leahu (regia), Rodica Arghir (scenografia), Pedro Negrescu (muzica). Spectacolul înseamnă o impresionantă desfășurare de forțe artistice – 19 actori rostesc replici, cântă, dansează și mânuiesc 137 de păpuși de toate tipurile, cu dimensiuni ce merg de la câţiva centimetri la câţiva metri, refăcând întâmplările lui Mowgli într-un spectacol pentru toate vârstele. În rolul principal apare Liliana Mavriș Vârlan, alături de ea evoluând în mai multe roluri actorii Aurelian Diaconu, Doina Iarcuczewicz, Cosmin Tănase, Beatrice Volbea, Cristian Gheorghiu, Iulia Deloiu Trif, Viorel Vîrlan, Toma Hogea, Emanuel Florentin, Gigi Şfaiţer, Cătălin Cucu, Ileana Ocneanu, Raluca Pintilie, Carmen Mihalache, Ionela Arvinte, Elena Zmuncilă, Ioana Iordache, Gabriela Andrei. Aventurile lui Mowgli, copilul pierdut în natură,  sunt repovestite scenic prin intermediul  marionetelor, păpuşilor, măştilor, muzicii, plasticii vizuale, într-o reprezentaţie dinamică, plină de neprevăzut, care îi ţine pe privitori cu sufletul la gură. Bagheera, nostimul Baloo, trupa elefanţilor, armata maimuţelor, Kaa, fiorosul Shere Khan sunt animate de actori în spaţiul de joc în această călătorie iniţiatică a puiului de om. Spectacolul de la „Luceafărul” a obținut, în 2011, la prestigiosul Festival Mondial al Artei Animației de la Praga, Premiul pentru originalitate.

La sala mică, miercuri, 10 februarie, de la ora 10, se va juca Albinuța după Grigore Vieru, iar joi, de la ora 10, Peștișorul de aur după A.S. Pușkin.

Prețul unui bilete ste 5 lei; el poate fi achizionat de la casieria teatrului (orele 10-14) sau online, de pewww.bilet.ro.

Director artistic,
OltițaCîntec

Spectacol de vacanță - joi, 11 februarie, ora 18 - Cartea junglei

Cartea junglei

Cartea junglei

Like pentru noua pagină de Facebook a Teatrului Luceafărul

Te invităm să apreciezi pagina pentru cele mai noi informații »»»

Spectacolele săptămânii »»»

Translate »