Bilete la teatru și o carte, un cadou special de 8 Martie!

Celor care încă nu au găsit varianta ideală pentru cadoul de 8 Martie sau vor să-l îmbogățească, Teatrul Luceafărul le oferă o posibilă soluție: un bilet la teatru și o carte! Astfel, toți cei care vor cumpăra mâine, marți, 8 Martie, de la casieria Teatrului (program 10-14) cel puțin două bilete la spectacolul PRINȚUL FERICIT după Oscar Wilde (programat în data de 16 martie, ora 18) vor primi gratuit un exemplar din volumul CARTEA PRINȚULUI FERICIT!

Spectacolul propus este unul modern, li se adresează tuturor vârstelor, iar realizatorii săi sunt un dreamteam al teatrului românesc: regia Radu-Alexandru Nica, scenografia Ioana Popescu, coregrafia Florin Fieroiu, muzica Vlaicu Golcea. În distribuție îi puteți revedea pe Dumitru Georgescu, Alex Iurașcu, Ioana Corban, George Cocoș, Aurelian Diaconu, Ioana Iordache, Beatrice Volbea, Camelia Dilbea. “Spectacolul oferă tinerilor și celor care se simt în continuare astfel indiferent de vârsta înscrisă în actele de identitate, o oră de teatru complet”, scria în cronica sa Christian Tămaș.

Cartea Prințului fericit este un volum bilingv realizat de criticul de teatru Daniela Magiaru, care reunește în cuprins fragmente referitoare la povestea facerii acestui spectacol (însemnări de la repetiții, opinii ale realizatorilor), cronici și un bogat album foto, oferind o perspectivă în culisele teatrului, în munca de creație și procesele ei atât de complexe.

Director artistic,
Oltița Cîntec

Bilete la teatru și o carte, uncadou special de 8 Martie!

Prinţul fericit

Prinţul fericit

Prinţul fericit

Prinţul fericit

Prinţul fericit

Prinţul fericit

Spectacole la Teatrul „Luceafărul” Iași »»»

Facebook Teatrul Luceafărul Iași »»»

Translate »