Asalt teatral la Luceafărul

Săptâmâna 15-21 aprilie este una foarte plină la Teatrul Luceafărul din Iași. Programul foarte dens include 14 reprezentații care vor atrage înspre sălile instituției aproximativ 5600 de spectatori din toate colțurile județului, dar și din județe limitrofe. Astfel, spectatori de toate vârstele din Iași, Pașcani, Tg Frumos, Podu Iloaei, Miroslava, Moșna, Lungani, Răducăneni, Bălteni, Gropnița, Moșna, Buhalnița, Voinești, Belcești, Rediu, Deleni și Tg Neamț vor veni să vizioneze una dintre reprezentațiile programate. Titlurile preferate sunt Petrică și Lupul (fantezie muzical-coregrafică după Serghei Prokofiev), Amintiri din copilărie după Ion Creangă, Motanul încălțat după Ch Perrault, Alice în Oglindiria după Lewis Carroll, D’ale lui Păcală  după Petre Dulfu și Ioan Slavici.

Efortul extraordinar al echipei artistice din acest interval va fi răsplătit consistent de aplauzele miilor de spectatori care vor lua cu asalt Teatrul în zilele următoare. Inclusiv ziua de relache (luni), zi liberă pentru actorii din întreaga lume, a fost consacrată publicului, pentru a reuși să răspundem valului mare de solicitări.

Duminică, 21 aprilie, de la ora 10, la sala mică, va putea fi vizionată creația Capra cu trei iezi după Ion Creangă, iar de la ora 11.30, la sala mare, Frumoasa și Bestia după Frații Grimm.  Biletele pot fi achiziționate de la casieria Teatrului sau de pe platforma bilet.ro.

Director artistic,
Oltița Cîntec

Asalt teatral la Luceafărul

„Motanul încălţat” după Charles Perrault

D'ale lui Păcală

PETRICĂ ȘI LUPUL după Serghei Prokofiev este un spectacol nonverbal, o fantezie muzical-coregrafică pentru toate vârstele

Teatrului Luceafărul din Iași Alice în Oglindiria

 

Spectacole la Teatrul „Luceafărul” Iași »»»

Facebook Teatrul Luceafărul Iași »»»

Translate »