Ziua Păpușilor

Miercuri, 5 octombrie, ora 10 și ora 17:30 (sala mică): ZIUA PĂPUȘILOR

Cabezaenespiral Mexic

Ziua Păpușilor este un spectacol de teatru cu păpuși din carton, plină de tandrețe, dragoste și speranță. Este un spectacol pentru întreaga familie, care povestește o zi din viața unui tânăr dezamăgit de propria existență din cauza diferitelor probleme din societatea de astăzi. Acesta își va schimba viața în urma unei întâlniri neașteptate din care va descoperi adevărata frumusețe a vieții.

SpiralHead (Cabezaenespiral) este un proiect teatral cu păpuși care s-a născut în 2007 din nevoia de a crea magie prin spectacole pline de expresivitate. Miguelo „Espiral” Soto, prin diferitele sale lucrări și proiecte, prezintă o varietate de personaje care ne poartă în lumea fanteziei și a iluziei. SpiralHead a explorat o mulțime de tehnici de construcție și manipulare a marionetelor.

Puppets Day

Puppets Day is a “cardboard puppet play” full of tenderness, love and hope, aimed at family audiences. This work narrates a day of a young man disillusioned with life because of the various social problems that we face today. This young man will change his life after an unexpected encounter where he will discover the true beauty of life. SpiralHead (Cabezaenespiral) is a puppet project that was born in 2007 from the need to create magic and expression. Miguelo “Espiral” Soto has shown, through his different works and projects, a great variety of characters, which all take us into the world of fantasy and illusion. SpiralHead approaches a variety of puppet construction and manipulation techniques.

ZIUA PĂPUȘILOR (Cabezaenespiral Mexic )

ZIUA PĂPUȘILOR (Cabezaenespiral Mexic )

ZIUA PĂPUȘILOR (Cabezaenespiral Mexic )

advanced-floating-content-close-btn

Spectacole la Teatrul „Luceafărul” Iași »»»

Facebook Teatrul Luceafărul Iași »»»

Translate »