ActOrchestra

Teatrul Național „I.L. Caragiale” București National Theatre

Programul  9G la TNB/9G at BNT Programme

ActOrchestra (teatru muzical care nu e musical/ musical theatre that is not musical)

Nu este concert, nici teatru muzical, nici improvizație muzicală, nici exercițiu de actorie… dacă vrem să definim genul. Este doar un joc la care se râde…serios, cu trei actori și încă 20 de parteneri… sau instrumente muzicale. Orchestra aceasta transformă concertul într-un spectacol de teatru, pentru că luptele de culise sunt mai spectaculoase decât spectacolul din scenă. Instrumentele o iau razna, iar artiștii devin o prelungire a sunetelor.

O poveste plină de umor, cu trei personaje pornite pe (mereu) imprevizibilul drum al supremației pe scenă. Un concert împachetat într-o poveste veselă, sonoră, ritmată. Sunteți pregătiți pentru un maraton muzical și teatral de o oră, unde se trece cu viteza luminii de la Mozart la rock și la chansonete? Puneți-vă centurile de rezistență maximă pentru starea de râs!

No title such as concert, musical theatre, musical improvisation or acting exercises applies to this genre. It is more like a game that makes one laugh…seriously, with three actors and twenty other members …the musical instruments. The orchestra turns the concert into a theatre show as the backstage movement eventually proves much more spectacular than the performance itself. The instruments go crazy, the artists become more like a prolongation of the sounds.

It is a humorous story with three characters that keep fighting for the (always) unpredictable way to supremacy on stage; a concert enveloped in a loud, alert and funny atmosphere.  Are you prepared for a one-hour musical marathon on stage that goes very fast from Mozart to rock songs and chansonettes? If not, get yourselves ready for a good laugh performance!

Distribuția/Cast:Florin Calbajos, Petre Ancuța, Emilian Mârnea

Regia/Artistic director: Horia Suru

Costumele/Costumes: Alina Herescu

Video & light design: Claudiu Stan

Sound design: Mac Gheorghiu și Călin Țopa

Spectacol de muzică și pantomimă pentru tineret, 1h 10 min

Vineri, 9 octombrie, ora 19, sala mare

Biletele se pot cumpara de la casieria Teatrului „Luceafarul”, www.bilet.ro și Stud Pass (Iulius Mall)
Preț: 30 lei; elevi, studenți și pensionari: 10 lei

Pentru acest spectacol, se pot cumpăra online bilete cu locuri la adresa următoare: http://www.bilet.ro/event.php?id=5567

ActOrchestra – Trailer from TNB (Teatrul National Bucuresti) on Vimeo.

ActOrchestra

ActOrchestra

ActOrchestra

ActOrchestra

advanced-floating-content-close-btn

Spectacole la Teatrul „Luceafărul” Iași »»»

Facebook Teatrul Luceafărul Iași »»»

Translate »