Când obiectele încep să cânte

LIVE INDOOR
Ora 19 (sala mare, Teatrul Luceafărul): CÂND OBIECTELE ÎNCEP SĂ CÂNTE concert XAVI (Spania)

Concert XAVI Spania

O întâlnire muzicală cu un personaj carismatic care ne va dezvălui stilul său foarte personal și particular de a interacționa cu obiectele. Într-un format de concert-lectură, artistul stabilește un dialog cu publicul, ingenios și inteligent, plin de ironii verbale și muzicale unde umorul este întotdeauna prezent. E un concert extravagant, cu compoziții speciale care propun o călătorie comică și modelatoare alături de obiecte din cotidian, pe care le vedem zilnic, care sunt obișnuite, dar pe care nu le ascultăm întotdeauna. Xavi ne arată că muzica este peste tot acolo unde decidem noi să o găsim. Xavi Lozano este specializat în muzică clasică și cobla (muzică catalană tradițională), dar a fost mereu legat de toate genurile muzicale, de la cele canonice, la fuziuni experimentale de toate soiurile.

Un concert Xavi Lozano

When objects start playing

Musical encounter with a charismatic character who will discover us his personal and particular way of interacting with objects. In a lecture-concert format, the artist establishes a dialogue with the public, ingenious and intelligent, full of verbal and visual ironies where humor is always present. Presentation of an extravagant concert, with exquisite musical compositions that shows an inevitably comic and didactic journey, with everyday objects that we usually see but not always listen hear, to continue showing us that music is where we decide to find it.

Musically trained in classical music and the cobla (traditional Catalan/Sardana music), Xavi Lozano has always been in contact with all kinds of music, from traditional to experimental fusions of all kinds.

A Xavi Lozano concert

CÂND OBIECTELE ÎNCEP SĂ CÂNTE concert XAVI

CÂND OBIECTELE ÎNCEP SĂ CÂNTE concert XAVI

CÂND OBIECTELE ÎNCEP SĂ CÂNTE concert XAVI

CÂND OBIECTELE ÎNCEP SĂ CÂNTE concert XAVI

Spectacole la Teatrul „Luceafărul” Iași »»»

Facebook Teatrul Luceafărul Iași »»»

Translate »