Pisica verde, un spectacol pe care n-aveți voie să îl ratați

E sâmbăta sau orice altă zi din săptamână și, în loc sa te duci în club să dansezi, îți iei haine de seară, elegante și te îndrepți spre teatru. Te aștepți, probabil, la un spectacol obișnuit, în care să te așezi in sală și să privești entuziast ceea ce se petrece pe scenă, dar seara va fi total diferită de așteptările tale.

În loc sa iei un loc în sală și sa te apuci să aplauzi nerăbdător alături de alți spectatori, primești la intrare o pereche de căști și ajungi pe scenă, unde fumul și ritmul te fac să fii conștient de inspirata alegere.

Ritmul îl poți schimba oricând vrei, poți chiar să-ți dai jos căștile și să îi auzi pe actori istorisind povestea macabră fără să te simți transpus în realitatea teatrală, însă nu-i cea mai indicată modalitate de a trăi momentele de pe scenă. Sa dansezi dezinhibat alături de actori, să asculți povestea atât de captivantă scrisă de Elise Wilk e o experiență pe care vei dori cu siguranță să o repeți.

Dacă nu sunt destul de convingător, să știți că Bobi Pricop a fost nominalizat la Premiile UNITER pentru regie pentru Pisica verde.

 Patlagică Narcis-Ioan

Spectacole la Teatrul „Luceafărul” Iași »»»

Facebook Teatrul Luceafărul Iași »»»

Translate »