Ferma veșnicei realități

De nu ați văzut Ferma animalelor la Auăleu, degeaba mergeți la proteste. Pentru o mai bună organizare, în vederea recunoașterii dușmanilor de clasă, a discursului demagogic și al celui ce excelează în intenții bune și utopice, faceți-vă periodic rezervare la spectacol (cu puțin noroc și bilet de tren, în șaptesprezece ore vi-s la Timișoara, orașul de baștină al trupei Auăleu). Mesajul e simplu și clar, avem un porc, o vacă, un câine și încă ceva copitate care ne (în)cântă de pe margine. Înșoricatul ia tot ciolanul, vacii nu îi convine, se implică, cu public cu tot, îl ridică în picioare, îl dansează, îl ceartă, îl îndrumă,

face,

drege,

investește

și tot la bandă sfârșește.

Câinele, prietenul banului, mă scuzați, omului, împrumută calitățile acestuia din urmă. O dă și el cu cine-i aruncă un os.

Pe jos.

În fine, nu mai lungesc vorba, fuguța la spectacol că se joacă astăzi, 4 octombrie, la Galeria Victoria, și e rușine să nu-l vezi. Plus că e pe prietenie și pe râs. Deși, te mai apucă o anxietate mică, din cauza asemănării cu realitatea, dar tot cu gura până la urechi rămâi.

Parol! Ăăă, pardon, GUIȚ!

Carmen Tărniceru

advanced-floating-content-close-btn

Spectacole la Teatrul „Luceafărul” Iași »»»

Facebook Teatrul Luceafărul Iași »»»

Translate »