Încarc Evenimente

« Toate Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

Workshop „Teatrul radiofonic”

06.10.2021, ora 12:00

Workshop „Teatrul radiofonic” susținut de dr. Dieter Lohr

LIVE INDOOR
Miercuri, 6 octombrie 2021, ora 12 (Facultatea de Litere, UAIC): Workshop „Teatrul radiofonic” susținut de dr. Dieter Lohr (Universitatea din Regensburg, Germania) cu studenții de la Facultatea de Teatru a UNAGE, Facultatea de Litere și Jurnalism UAIC

Dieter Lohr este scriitor, profesor şi, nu în ultimul rând, autor şi producător de teatru radiofonic. La Departamentului de Ştiinţe Media al Universităţii din Regensburg (Germania) predă, printre altele, istoria teatrului radiofonic. De altfel Dieter Lohr este autorul capitolului dedicat pieselor de teatru radiofonic ale lui Friedrich Dürrenmatt din cadrul Manualului Dürrenmatt (Dürrenmatt-Handbuch) apărut recent la prestigioasa editură Metzler.

Dieter Lohr is a writer, professor, and last but not least, author and radio drama producer. He teaches the history of radio drama at the Department of Media Studies at the University of Regensburg (Germany), among other subjects. Moreover, Dieter Lohr is the author of the chapter dedicated to Friedrich Dürrenmatt’s radio drama plays in Dürrenmatt-Handbook (Dürrenmatt-Handbuch), recently released at the prestigious publishing house Metzler.

Workshop „Teatrul radiofonic” susținut de dr. Dieter Lohr

Din cauza pandemiei, programul poate suferi modificări. Consultati ultimele detalii aici »»»
Conform normelor sanitare în vigoare, în cazul în care incidența trece de 3 noi cazuri Covid 19 la 1000 de locuitori, participarea este permisă doar pentru persoanele care sunt vaccinate împotriva virusului SARS-CoV-2 şi pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare, persoanele care prezintă rezultatul negativ al unui test RT-PCR pentru infecţia cu virusul SARS-CoV-2 nu mai vechi de 72 de ore sau rezultatul negativ certificat al unui test antigen rapid pentru infecţia cu virusul SARS-CoV-2 nu mai vechi de 48 de ore, respectiv persoanele care se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi şi a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu virusul SARS-CoV-2.
Spectatorii sunt rugați:
– să ajungă cu cel puțin 15 minute mai devreme pentru evitarea aglomerării, efectuarea triajului și ocuparea locurilor;
– să poarte mască și să aibă substanțe dezinfectante;
– să respecte distanța de 1,5 m.
Vă mulțumim și vă așteptăm cu drag!

Detalii

Dată:
06.10.2021
Oră:
12:00
Eveniment Category:

Loc de desfășurare

Facultatea de Litere, UAIC

Vizualizarea locației spectacolelor după codul de culori:

Codul de culoare pentru evenimentele incluse în Festivalul Internațional de Teatru pentru Publicul Tânăr Iași 2022:

Spectacole la Teatrul „Luceafărul” Iași »»»

Facebook Teatrul Luceafărul Iași »»»

Translate »