Încarc Evenimente

« Toate Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

Stop și Con Anima

06.10.2023, ora 10:00

16 RON
Teatrul MIKROPÓDIUM Ungaria STOP și Con Anima

JOI, 5 octombrie, ora 11 (Grădinița Z Kids) și VINERI, 6 octombrie, ora 10 (sala mică, Teatrul Luceafărul)

 

Teatrul MIKROPÓDIUM Ungaria

STOP și Con Anima exclusivitate națională

STOP and Con Anima

 

Teatrul MIKROPÓDIUM se ocupă cu o formă specială de artă a marionetelor. Fondatorul și proprietarul teatrului, András Lénárt, a inovat și a creat un nou tip de marionete, cu o construcție unică, nemaiîntâlnită la niciun alt tip de păpuși. Deși sunt de dimensiuni foarte mici, in mișcare, acestea par vii și naturale. Spectacolele sunt jucate pe o scenă mică. Prin urmare, publicul trebuie să se așeze cât mai aproape pentru a vedea perfect spectacolul. Tehnica de mișcare a interpretului poate fi comparată cu o micromagie dintr-un spectacol de magie.

Dimensiunea păpușilor și a scenei este destul de mică, așa că spectacolele sunt prezentate în două forme: una dintre ele este atunci când reprezentația este jucată în aer liber, pentru a avea un public în continuă schimbare, iar cealaltă este atunci când spectacolul este jucat în interior, pentru ca spectatorii să aibă un sentiment de intimitate.

Un spectacol de și cu Lénárt András.

 

The MIKROPÓDIUM theatre deals with a special form of puppetry art. The founder and owner of the theatre, András Lénárt, made experiments with creating a new type of puppet with a unique construction that can be found in no other kind of puppets. Although the size of these puppets is very small, in their movements they are rather lively and natural. The shows are played on a tiny stage. The audience therefore has to sit close to it in order to get a perfect view of the performance. The movement technique of the performer can be compared to the “micro magic” in a magic show.

As the size of the puppets and the stage is rather small the shows are performed in two sorts of forms: one of them is when the show is played outside in order to have a continuously changing audience and the other form is when the show is performed inside so that to focus on the intimacy of the show.

A show by and with Lénárt András.

 

4+, 40 min

 

Teatrul MIKROPÓDIUM Ungaria STOP și Con Anima

Teatrul MIKROPÓDIUM Ungaria STOP și Con Anima

Teatrul MIKROPÓDIUM Ungaria STOP și Con Anima

Teatrul MIKROPÓDIUM Ungaria STOP și Con Anima

Detalii

Dată:
06.10.2023
Oră:
10:00
Cost:
16 RON
Eveniment Category:

Loc de desfășurare

sala mică

Vizualizarea locației spectacolelor după codul de culori:

Codul de culoare pentru evenimentele incluse în Festivalul Internațional de Teatru pentru Publicul Tânăr Iași 2022:

advanced-floating-content-close-btn

Spectacole la Teatrul „Luceafărul” Iași »»»

Facebook Teatrul Luceafărul Iași »»»

Translate »