Încarc Evenimente

« Toate Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

Robocop

09.10.2021, ora 11:00

ROBOCOP

LIVE 
Joi, 7 octombrie 2021, ora 16 și 18 (esplanada Teatrul Luceafărul, în caz de vreme nefavorabilă, foyer Teatrul Luceafărul), vineri, 8 octombrie 2021, ora 16 și 18 (Institutul Francez), sâmbătă, 9 octombrie 2021, ora 11 și 12 (esplanada Teatrul Luceafărul, în caz de vreme nefavorabilă, foyer Teatrul Luceafărul): ROBOCOP 

AHUMA Productions (Canada, Germania, Franța)

ROBOCOP

Într-un viitor nu chiar foarte îndepărtat de al nostru, printr-o înțelegere a „Sistemului”, umanitatea ajunge într-un stadiu în care emoțiile nu mai contează. Noua ordine a lumii a transformat planeta într-un stat polițienesc. Venind dintr-un viitor în care nimic nu mai este îngăduit, Robocop va patrula printre evenimentele noastre cotidiene într-un mod foarte neobișnuit, arestând oameni pentru motive stupide sau cel puțin încercând să o facă. Nu pierdeți acțiunea!

Totul e o glumă, desigur, în acest spectacol itinerant.

Un spectacol de și cu Pierrick St-Pierre

ROBOCOP

In a future not so far from our era, through the grasp of “The System”, humanity slowly became assimilated into an emotionless state.  The New World Order transformed the planet into a police state. Coming from a future where nothing is allowed anymore, this Robot will patrol your events in the most unusual way arresting people for silly reasons from the future. Don’t miss out on the action.

Everything is a joke, of course, in this roaming act.

A show by and with Pierrick St-Pierre

Din cauza pandemiei, programul poate suferi modificări. Consultati ultimele detalii aici »»»
Conform normelor sanitare în vigoare, în cazul în care incidența trece de 3 noi cazuri Covid 19 la 1000 de locuitori, participarea este permisă doar pentru persoanele care sunt vaccinate împotriva virusului SARS-CoV-2 şi pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare, persoanele care prezintă rezultatul negativ al unui test RT-PCR pentru infecţia cu virusul SARS-CoV-2 nu mai vechi de 72 de ore sau rezultatul negativ certificat al unui test antigen rapid pentru infecţia cu virusul SARS-CoV-2 nu mai vechi de 48 de ore, respectiv persoanele care se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi şi a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu virusul SARS-CoV-2.
Spectatorii sunt rugați:
– să ajungă cu cel puțin 15 minute mai devreme pentru evitarea aglomerării, efectuarea triajului și ocuparea locurilor;
– să poarte mască și să aibă substanțe dezinfectante;
– să respecte distanța de 1,5 m.
Vă mulțumim și vă așteptăm cu drag!

ROBOCOP

ROBOCOP

ROBOCOP

Detalii

Dată:
09.10.2021
Oră:
11:00
Eveniment Category:

Loc de desfășurare

Esplanada Teatrului „Luceafărul”
Iași,

Vizualizarea locației spectacolelor după codul de culori:

Codul de culoare pentru evenimentele incluse în Festivalul Internațional de Teatru pentru Publicul Tânăr Iași 2022:

advanced-floating-content-close-btn

Spectacole la Teatrul „Luceafărul” Iași »»»

Facebook Teatrul Luceafărul Iași »»»

Translate »