Încarc Evenimente

« Toate Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

Insula de Teatru VR

03.10.2021, ora 12:00 - 18:30

INSULA DE TEATRU VR Pătrunde în inima acțiunii cu ajutorul realității virtuale

LIVE INDOOR
Duminică, 3 octombrie 2021, ora 12-18.30 (foyer Teatrul Luceafărul) INSULA DE TEATRU VR (Teatrul „Andrei Mureșanu” Sf Gheorghe)

Pătrunde în inima acțiunii cu ajutorul realității virtuale

TeatruVR este o nouă formă de artă de nișă, o combinație între tehnologie și artă. Prin tehnologia VR 360 avem posibilitatea de a oferi spectatorului o experiență inedită prin care acesta se transformă dintr-un simplu martor într-un personaj ce se află în mijlocul acțiunii, e parte din poveste! În prezent pe www.teatruVR.ro aveți posibilitatea de a pătrunde În două universuri foarte diferite. Zbor deasupra unui cuib de cuci tratează adaptarea în VR 360 din perspectiva bolnavului, a colegului de salon care asistă neputincios la tot ce se întâmplă în jurul lui. Iar în Jocuri în curtea din spate, personajul jucat de spectator este unul chiar foarte important, are o datorie morală de a nu mai sta pasiv,, de a lua decizii dar nu vă divulgăm mai multe detalii, vă îndemnăm să pătrundeți în această hipnotizantă lume virtuală și să descoperiți tot ce Teatrul VR 360 are de oferit.

Sf. Gheorghe “Andrei Mureșanu” Theatre

The Island of VR Theatre

Breach in the thick of the action with the help of virtual reality

VR Theatre is a recent form of niche art, o combination of technology and art. The 360 VR technology gives us the possibility of offering the audience a unique experience, one which allows the spectator to turn from a common witness into a character in the middle of the action. The spectator is part of the story itself! Right now, on www.teatruVR.ro, you have the possibility of entering two very different worlds. The 360 VR adaptation of “One Flew over The Cuckoo’s Nest” tackles the story from the perspective of the sick man, the ward colleague that is powerless to everything happening around him. In “Games in the Backyard”, the character played by the spectator is one of high importance, who has the moral duty of transcending passiveness and needs to make decisions. We will not spill any more details as we invite you to enter this hypnotic virtual word yourselves and discover what the 360 VR Theatre has to offer.

Din cauza pandemiei, programul poate suferi modificări. Consultati ultimele detalii aici »»»
Conform normelor sanitare în vigoare, în cazul în care incidența trece de 3 noi cazuri Covid 19 la 1000 de locuitori, participarea este permisă doar pentru persoanele care sunt vaccinate împotriva virusului SARS-CoV-2 şi pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare, persoanele care prezintă rezultatul negativ al unui test RT-PCR pentru infecţia cu virusul SARS-CoV-2 nu mai vechi de 72 de ore sau rezultatul negativ certificat al unui test antigen rapid pentru infecţia cu virusul SARS-CoV-2 nu mai vechi de 48 de ore, respectiv persoanele care se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi şi a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu virusul SARS-CoV-2.
Spectatorii sunt rugați:
– să ajungă cu cel puțin 15 minute mai devreme pentru evitarea aglomerării, efectuarea triajului și ocuparea locurilor;
– să poarte mască și să aibă substanțe dezinfectante;
– să respecte distanța de 1,5 m.
Vă mulțumim și vă așteptăm cu drag!

INSULA DE TEATRU VR Pătrunde în inima acțiunii cu ajutorul realității virtuale

INSULA DE TEATRU VR Pătrunde în inima acțiunii cu ajutorul realității virtuale

INSULA DE TEATRU VR Pătrunde în inima acțiunii cu ajutorul realității virtuale

INSULA DE TEATRU VR Pătrunde în inima acțiunii cu ajutorul realității virtuale

Detalii

Dată:
03.10.2021
Oră:
12:00 - 18:30
Eveniment Category:

Loc de desfășurare

foyer Teatrul „Luceafărul”
Iași,

Vizualizarea locației spectacolelor după codul de culori:

Codul de culoare pentru evenimentele incluse în Festivalul Internațional de Teatru pentru Publicul Tânăr Iași 2022:

Spectacole la Teatrul „Luceafărul” Iași »»»

Facebook Teatrul Luceafărul Iași »»»

Translate »