Încarc Evenimente

« Toate Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

Insta stories of my life

06.10.2021, ora 21:00

40 RON

LIVE INDOOR
Teatru pentru insomniaci
Miercuri, 6 octombrie 2021, ora 21 (Club Underground): INSTA STORIES OF MY LIFE Concert Alex Ștefănescu

Ești un om de succes formidabil, reușita e a doua ta natură și obții mereu, fără excepție, tot ce-ți dorești? Nu greșești niciodată şi lucrurile ies tot timpul conform planului? Trăiești într-o stare constantă de extaz, creativitate, recunoștință, pozitivitate și liniște sufletească? Ai succes nebun în dragoste, câștigi constant la loto și trăieşti în opulență regală şi de bun gust? Totul se leagă în viața ta și nu ști ce-i aia suferință de orice fel? Felicitări, te poți bucura în voie de viața ta perfectă și instagramabilă. Pentru ceilalți… există o vindecare! E un concert! Simplu! O voce și o chitară ce explorează soluțiile posibile pentru viața celorlalti 99% dintre oameni.

Are you a remarkably successful man, achievement is your second nature and you manage to always obtain, without exception, everything you want? You never make mistakes and things always turn out according to plan? Are you living in a constant state of ecstasy, creativity, gratitude, positivity and peace of mind? Are you crazily lucky in love, you constantly win the lottery and you live in a royal opulence in good taste? Everything comes together in your life and you have no idea what suffering is in any way? Congratulations! You can peacefully enjoy your perfect and instragrammable life. To the others… there is a cure! It is a concert! Simple as that! A voice and a guitar which explore the possible solutions for the 99% rest of the people.

ALEX ȘTEFĂNESCU Concert

Preț bilet: 40 lei; elevi, studenți, pensionari, șomeri – 15 lei (pe baza unui document doveditor la intrarea la spectacol)

Din cauza pandemiei, programul poate suferi modificări. Consultati ultimele detalii aici »»»
Conform normelor sanitare în vigoare, în cazul în care incidența trece de 3 noi cazuri Covid 19 la 1000 de locuitori, participarea este permisă doar pentru persoanele care sunt vaccinate împotriva virusului SARS-CoV-2 şi pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare, persoanele care prezintă rezultatul negativ al unui test RT-PCR pentru infecţia cu virusul SARS-CoV-2 nu mai vechi de 72 de ore sau rezultatul negativ certificat al unui test antigen rapid pentru infecţia cu virusul SARS-CoV-2 nu mai vechi de 48 de ore, respectiv persoanele care se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi şi a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu virusul SARS-CoV-2.
Spectatorii sunt rugați:
– să ajungă cu cel puțin 15 minute mai devreme pentru evitarea aglomerării, efectuarea triajului și ocuparea locurilor;
– să poarte mască și să aibă substanțe dezinfectante;
– să respecte distanța de 1,5 m.
Vă mulțumim și vă așteptăm cu drag!

INSTA STORIES OF MY LIFE – Concert Alex Ștefănescu

INSTA STORIES OF MY LIFE – Concert Alex Ștefănescu

INSTA STORIES OF MY LIFE – Concert Alex Ștefănescu

INSTA STORIES OF MY LIFE – Concert Alex Ștefănescu

Detalii

Dată:
06.10.2021
Oră:
21:00
Cost:
40 RON
Eveniment Category:

Loc de desfășurare

Club Underground

Vizualizarea locației spectacolelor după codul de culori:

Codul de culoare pentru evenimentele incluse în Festivalul Internațional de Teatru pentru Publicul Tânăr Iași 2022:

Spectacole la Teatrul „Luceafărul” Iași »»»

Facebook Teatrul Luceafărul Iași »»»

Translate »