Încarc Evenimente

« Toate Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

Hopa tropa pe podele

02.10.2021, ora 11:30

14 RON
Compania Hopa Trop București Hopa tropa pe podele

LIVE INDOOR
HOPA TROPA PE PODELE (Compania Hopa Trop București)

Hopa-tropa pe podele este un spectacol non-verbal de teatru, însoţit de acompaniament musical live. În realizarea lui s-a pornit de la o joacă  cu încălțările. Încălțările pot scoate sunete, pot lăsa urme, se schimbă în funcție de vreme și eveniment (cizmele, în caz ca afară plouă, sandalele, vara, pe căldură, papucii care lipăie în baie sau la mare, pantofii cu toc la o petrecere sau eveniment festiv etc.) Copiii de vârstă mică simt nevoia să se joace cu încălțările: să le probeze (imitându-i pe părinți), să le bocăne, scoțând sunete, să le transforme în mașinuțe sau bărcuțe. Pornind de la jocul copilului mic am încercat să aranjăm toată această joacă într-o formă teatrală în care copiii să se recunoască, să exploreze noi situații, să descopere alături de noi rolul încălțărilor în  viața de toate zilele. Spectacolul cuprinde momente de step, momente ritmice si muzicale realizate live special.

Un spectacol conceput de Beatrice Iordan

Interpreți: Ana Cucuta și Beatrice Iordan (actrițe), Daniel Pop și Florin Iordan (muzicieni)

30 de minute, 2-5 ani

 

The Tip-tap company of Bucharest

Tip-tap on the floors

Tip-tap on the floors is a non-verbal theatre performance, accompanied by live music. The process of its making started from playing around with shoes. Shoes can make sounds, leave traces, change according to the weather or event (boots, in case it rains, sandals in the summer, when it is scorching, shoes that squelch in the bathroom or at the seaside, high heels at a party or a festive event and others). Young children display the need of playing around with shoes: to try them on (imitating their parents), to clamp them around, making noises, to transform them into toy cars or boats. Starting from the playfulness of little children we have tried to arrange this playfulness in a theatrical form, one in which children would see themselves, explore new situations, discover the purposes of shoes in day-to-day life alongside us. The show includes moments of step dance, rhythmic and musical moments done for live performances in particular.

A performance created by Beatrice Iordan

Cast: Ana Cucuta and Beatrice Iordan (actresses), Daniel Pop and Florin Iordan (musicians)

Duration: 30 minutes

Recommended for audiences of 2-5 years old.

Din cauza pandemiei, programul poate suferi modificări. Consultati ultimele detalii aici »»»
Conform normelor sanitare în vigoare, în cazul în care incidența trece de 3 noi cazuri Covid 19 la 1000 de locuitori, participarea este permisă doar pentru persoanele care sunt vaccinate împotriva virusului SARS-CoV-2 şi pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare, persoanele care prezintă rezultatul negativ al unui test RT-PCR pentru infecţia cu virusul SARS-CoV-2 nu mai vechi de 72 de ore sau rezultatul negativ certificat al unui test antigen rapid pentru infecţia cu virusul SARS-CoV-2 nu mai vechi de 48 de ore, respectiv persoanele care se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi şi a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu virusul SARS-CoV-2.
Spectatorii sunt rugați:
– să ajungă cu cel puțin 15 minute mai devreme pentru evitarea aglomerării, efectuarea triajului și ocuparea locurilor;
– să poarte mască și să aibă substanțe dezinfectante;
– să respecte distanța de 1,5 m.
Vă mulțumim și vă așteptăm cu drag!

Compania Hopa Trop București Hopa tropa pe podele

Compania Hopa Trop București Hopa tropa pe podele

Compania Hopa Trop București Hopa tropa pe podele

Compania Hopa Trop București Hopa tropa pe podele

Compania Hopa Trop București Hopa tropa pe podele

Detalii

Dată:
02.10.2021
Oră:
11:30
Cost:
14 RON
Eveniment Category:

Loc de desfășurare

sala mică

Vizualizarea locației spectacolelor după codul de culori:

Codul de culoare pentru evenimentele incluse în Festivalul Internațional de Teatru pentru Publicul Tânăr Iași 2022:

Spectacole la Teatrul „Luceafărul” Iași »»»

Facebook Teatrul Luceafărul Iași »»»

Translate »